Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Koprovka z uzených kostí

0.0
Koprovka z uzených kostí

Potřebné ingredience

Uzené kosti(tak3/4kg),šlehačka,kopr,hladká mouka,ocet,cukr,vejce,brambory

Postup přípravy

Do hrnce dáme kosti,zalijeme vodou a dáme vařit až jde maso lehce od kosti.Po té maso vyjmeme a do vývaru nalijeme šlehačku.Až se to začne vařit,zahustíme moukou rozkvedlanou ve vodě,nebo může být i v mléce a povaříme.Dochutíme cukrem,octem,pokud je potřeba tak přisolíme,ale někdy jsou kosti tak slané,že není potřeba a samozřejmě kopr.Nakonec do omáčky přidáme maso obrané z kostí.Podáváme s vařeným vajíčkem a bramborami.S knedlíky jsem to zatím nezkoušela.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Sophie70 16. 6. 2010, 8:22
práve som rozmýšľala čo mám uvariť a tento recept mi pripadá veľmi zaujímavo, musím ho vyskúšať (clamp) (Y)
Leňula*B 16. 6. 2010, 7:16
(Y) (Y) super tak tu dneska zkusím :) Lenka

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie