(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Koprovka z uzených kostí
Potřebné ingredience
Uzené kosti(tak3/4kg),šlehačka,kopr,hladká mouka,ocet,cukr,vejce,brambory
Postup přípravy
Do hrnce dáme kosti,zalijeme vodou a dáme vařit až jde maso lehce od kosti.Po té maso vyjmeme a do vývaru nalijeme šlehačku.Až se to začne vařit,zahustíme moukou rozkvedlanou ve vodě,nebo může být i v mléce a povaříme.Dochutíme cukrem,octem,pokud je potřeba tak přisolíme,ale někdy jsou kosti tak slané,že není potřeba a samozřejmě kopr.Nakonec do omáčky přidáme maso obrané z kostí.Podáváme s vařeným vajíčkem a bramborami.S knedlíky jsem to zatím nezkoušela.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Sophie70
(upraveno)
16. 6. 2010, 8:22
práve som rozmýšľala čo mám uvariť a tento recept mi pripadá veľmi zaujímavo, musím ho vyskúšať
Leňula*B
(upraveno)
16. 6. 2010, 7:16
super tak tu dneska zkusím Lenka